onsdag, september 23, 2015

Femifantasy söker skådespelare ännu!

Ja, här är nu den utlovade och mer detaljerade annonsen för skådespelare. Den är väldigt lik mina två föregående annonser, men lite mer detaljerad. Läs noga och dela gärna vidare annonsen för att fler ska hitta den. Här nedan har ni en beskrivning av vad vi söker just nu och även hur vi jobbar.
(Den här annonsens text är kopierad från en Facebookannons, så jag ber om ursäkt om den ser konstig ut.)
Livet för en tonåring vid namn Anastasia förändras enormt efter en massa märkliga händelser. Det visar sig att hon är prinsessa av en magisk dimension, där hennes liv vänds upp och ner när hon ditförs av ett ljussken några veckor innan sin 18:e födelsedag. Ana träffar en massa olika varelser, bland annat nymfer och alver. Hon hålls gömd i en skog för att skyddas från en ondska som hotar hennes liv. Hon tränas upp av sin hovdam inför sitt prinsessliv och undervisas i hur hon ska kontrollera sina tidigare okända krafter. Hon vantrivs med sitt nya liv och önskar inget hellre än att återvända till den vanliga världen. Med tiden börjar alltfler märkliga saker ske och Anastasia inser inte förrän mycket senare att hennes närmsta vän i dimensionen vill se henne dödas av mörkret.
SKÅDESPELARE SÖKES:
Manipulativ unggrevinna – spelålder 26-29
Långt mörkt eller blont hår. Blekt ansikte. Runt 168-173 cm lång. Ej alltför smal, gärna kurvig. Gärna bekväm med färglinser. Sjungande roll.
God prinsessyster - spelålder 26-29
Mellan 168-173 cm lång. Långt blont hår med blå slingor. Blekt ansikte. Ej alltför smal, gärna kurvig. Sjungande roll.
Formell baronessa - spelålder 48-68
Gärna gråblont hår. Runt 168-175 cm lång. Gärna kraftig.
Plikttrogen kammarjungfru - spelålder 25-32
Mörkt axellångt hår. Sjungande roll. Runt 165-170 cm lång. Gärna kurvig.
Ond rådgivare - spelålder 36-45
Lång man med bakåtkammat brunt hår. Mellan 186-192 cm lång.
Noggrann hovdam - spelålder 45-50
Runt 170-180 cm lång. Mörkblond och smal. Sjungande roll.
Patriarkal prins – spelålder 25-28
Gärna muskulös och vältränad. Runt 168-175 cm lång. Lite över axellångt hår, helst svart eller blont. Blekt ansikte.

För intresse eller frågor, mejla oss på Femifantasy-casting@outlook.com
Skådespelare, filmare och regissör träffas på måndagar och torsdagar kl 16:45-21:00, samt på söndagar kl 13:00-20:00. Det är okej att inte kunna delta alla dessa dagar, men åtminstone en gång i veckan krävs. Statister träffar oss ungefär fyra gånger i månaden. Vi erbjuder under projektets gång lektioner i skådespel och improvisation. Ni får chansen att lära er att skapa en egen tolkning av karaktärer utifrån manus. Ingen lön utbetalas, men ni får en bra erfarenhet och utbildning som kan leda till framtida skådisarbeten. Ingen av oss tjänar heller någonting på detta.

Filmning inleds när alla roller är fyllda. Fram tills dess kan ni söka önskeroller. Större delen av huvudrollerna är kvinnor, för sådana behöver lyftas fram i fantasyvärlden. Vi håller casting tills alla roller är fyllda. Manus ges ut en tid innan filmningen inleds. Detta sker i Stockholm!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar