tisdag, juni 30, 2015

Mycket filmarbete på gång!

Hej på er! Long time, no see - igen! Jag har haft otroligt mycket att stå i med mitt filmprojekt, så jag har inte haft så mycket tid över till annat. Som skrivet i föregående inlägg så söker vi fortfarande personer till produktionen, så är ni intresserade så kontakta mig eller regissören på mejladresserna som ni hittar i föregående inlägg. Det är mycket att stå i när man ska göra film, så ni har en hel del sysslor åt alla som visar intresse. Vi behöver all hjälp vi kan få eftersom vi inte är så många just nu.

Jag tänkte även dela med mig av ett litet stycke från manusbeskrivningen åt er att läsa idag:
När flickorna stått och pratat en liten stund uppenbaras ett mystiskt ljussken. Anastasia dras till det och i nästa sekund är hon spårlöst försvunnen. Plötsligt är Anastasia försvunnen och befinner sig på en helt annan plats helt ensam. Hon har hamnat i en skog, men vet inte hur eller vad för skog det är. Platsen ser märkvärdig ut, lite som ett underland eller en sagoskog. Anastasias utseende har också förändrats tillsammans med hennes kläder. Hennes hår har gått från ljusbrunt och axellångt till långt och blont med rosa slingor. Kläderna går från att vara vardagliga till eleganta, något gotiska. Anastasia blir både förvirrad och förskräckt. Hon hör sedan en röst som talar om för henne att hon är i säkerhet och hemma, men hon förstår ingenting. Hon ropar på Ida flera gånger om, men får ingen respons. När hon har gått omkring ett tag så tycker hon sig se några skogsrår dansa förbi henne, men tror sig då se i syne. En stund senare kommer en elegant adelsnymf fram och berättar att platsen där Anastasia har hamnat är känd som Den Magiska Dimensionen. Hon presenterar sig som hovdamen lady Leila von Laurenard och berättar att Anastasia hör hemma där för att hon är deras förlorade prinsessa. Leila berättar att hennes uppgift är att Anastasia att uppföra sig som en prinsessa och att använda sin magi rätt. Under tiden tar hennes tre kusiner hand om riket, för Anastasia får inte återvända till sitt palats förrän hon har lärt sig att kontrollera sin magi. Det är en order från en av hennes få kvarstående släktingar. En stund senare kommer en konstmusa fram och presenteras som kammarjungfrun Tiella, en väninna och assistent åt Leila. De tar sedan med sig Anastasia djupare in i skogen till en stuga, där hon ska tränas inför sitt nya liv.


Det var ett litet stycke av filmens inledning. Hoppas att ni vill vara med. Ni får gratis lektioner i film och drama i samma veva under projektets gång, ni får också en bra erfarenhet som kan leda till framtida arbeten framför och bakom kameran eller på scenen. Hoppas att vi hörs, mina vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar